top of page

tue tapahtumia &
tule mukaan toimintaan

aalloilla ry:n yhteistyökumppaniksi

Tapahtumien yhteistyökumppanina olet tukemassa kulttuuritoimintaa,
jossa näkyvässä roolissa ovat
paikallisuus, lähituotanto, nuoret
& ympäristö. Tapahtumat ovat tehokas keino luoda positiivista näkyvyyttä ja tuoda toimintaanne niin paikallisten, kesäasukkaiden kuin matkailijoidenkin tietoisuuteen.

 

Hyödynnämme tapahtumissa aina ensisijaisesti paikallisia toimijoita ja haluamme korostaa seudun omaa osaamista jokaisessa tapahtumassamme.  

Onko teillä tuotteita tai palveluita, joita voimme hyödyntää tapahtumien järjestämisessä? Haluatteko pystyttää toiminnanesittely- tai myyntipisteen tapahtumaan? Tarjoatteko aktiviteetteja, joista tapahtumakävijämme voisivat nauttia? Onko meillä yhteinen kohderyhmä, jonka voisi yhteismarkkinoinnilla tehokkaasti tavoittaa? 

Kannustamme kaikkia seudun toimijoita yhteistyöhön yhteisen hyvän eteen. Tulkaa mukaan toimintaan niin suunnitellaan yhdessä millaisesta yhteistyöstä juuri te saatte suurimman hyödyn ja näkyvyyden irti. 

 

aalloilla festivaalin tapahtumasponsoriksi

Sponsorina olet tärkeä osa tapahtuman mahdollistamista. Yritys voi sponsoroida tapahtumaa rahallisesti sekä tarjoamalla hyödykkeitä tapahtumaan tai sen järjestelyihin liittyen. 

Tarjoamme sponsoreille näkyvyyttä tapahtuman verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla, tapahtumien printti-, digi-, radio- ja lehtimainonnassa sekä monipuolisesti itse tapahtumissa (esim. banderollit, ständit, jaettava materiaali).

Tarjoamme sponsoreille erilaisia yhteistyöpaketteja sponsoroinnin arvoon perustuen. Voimme myös sopia muunlaisista tukitoiminnoista  - lähtökohtana aina sponsoriyrityksen omat tarpeet ja tavoitteet.

OTA YHTEYTTÄ!
aalloillafestivals@gmail.com
Tapahtumakoordinaattori Juuso Mattila
+358 44 9817130

aalloilla ry:n kannatusjäsenyys
yrityksille & yhteisöille

Aalloilla ry:n kannattajajäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja olet mahdollistamassa erilaisten tapahtumien järjestämistä Klamilan satamaan. Tukemalla yhdistystä edesautat uusien tapahtumien syntymistä ja tapahtumatoiminnan jatkuvuutta. 

Kannattajajäsenmaksu yrityksille ja yhdistyksille on 250 €. Kannattajajäsenen logo sijoitetaan näkyvälle paikalle verkkosivujemme etusivulle. Kannattajajäsenenä yrityksesi/yhteisösi saa ajankohtaista tietoa toiminnastamme sekä tapahtumistamme ja siitä, miten juuri te voitte olla mukana tapahtumien sisällössä ja niiden mahdollistamisessa. 

Kannattajajäsenenä voi toimia yhden vuoden kerrallaan, eikä jäsenyys velvoita minkäänlaiseen jatkoyhteistyöhön tai vuosittaisiin maksuihin. 


 

liity kannatusjäseneksi

Maksa kannatusjäsenyysmaksu ja täytä lomake tai lähetä tiedot sähköpostitse jäsenrekisteriä varten osoitteeseen aalloillafestivals@gmail.com

  • Saaja: Aalloilla ry

  • Tilinumero: FI17 5172 0220 2952 74

  • BIC: OKOYFIFF

  • Summa: 250,00 € 

  • Viesti: Aalloilla ry kannatusjäsenyys

Kiitos kun kannatat toimintaamme!

Tutustu Aalloilla ry:n
Tietosuojaselosteeseen. 

Lähetämme teille sähköpostitse ohjeet logon/liikemerkin toimittamista varten.

bottom of page