top of page

SATAMASÄBÄ - katusählyturnausKlamilan sataman kesätapahtumat käynnistetään lauantaina 11.6. Satamasäbä -katusählyturnauksella. Tapahtuman järjestävät Aalloilla ry, SBS Hamina sekä Bistro & bar Potkuri. Tulit sitten pelaamaan, kannustamaan tai vain nauttimaan kisatunnelmasta, luvassa on hauskaa yhdessäoloa koko kesäpäivän täydeltä! Katusählyturnausta isännöi SBS Hamina -salibandyjoukkue. Turnaukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 joukkuetta. Turnauksessa sarjoja on kaksi: alle 15-vuotiaat ja yli 15-vuotiaat. Osallistumismaksu on 10 €/pelaaja, joka maksetaan SBS Hamina joukkueelle. Järjestäjä ei vakuuta osallistujia. Pelit pelataan 3 vs 3 pieniin maaleihin, ilman maalivahteja. Peliaika 2x6 min/peli. Pelien ulkopuolella kisaillaan myös tutkaan laukaisussa. Kovin laukaus palkitaan Aalloilla -festarilipuilla.

Kokoa oma kaveriporukkasi ja ilmoittaudu mukaan 30.5.2022 mennessä! Ilmoittautumiset SBS Hamina: p. 0400733924 tai joukkueen Instassa: www.instagram.com/sbshamina

Tapahtumassa pelien ajan viihdyttää rytmivelho DJ Imad, joka on tanssittanut bilekansaa vuodesta 2011. Imad osaa loihtia kuumimmat kesärytmit ja pitää huolen että kisatunnelma on katossa koko turnauksen ajan.

Satamasäbässä pelaajat & tapahtumakävijät voivat ruokailla Bistro & bar Potkurissa, jossa tarjolla tapahtuman ajan SBS Haminan nimikkoannos. Annoksen myyntituotoista ohjataan 1€/annos seuran toimintaan. Tapahtumassa voit osallistua myös seuran järjestämiin arpajaisiin, jossa palkintona mm. Aalloilla festarilippuja sekä Bistro & bar Potkurin lahjakortteja. Satamasäbän mestareita juhlistetaan Potkurin Afterpartyilla (K18), jonne kaikki (täysi-ikäiset) pelaajat pääsevät pääsymaksutta. Esiintyjä julkaistaan pian, joten pysy kuulolla ja seuraa meitä Facebookissa & Instagramissa.


Ennen illan bileitä on pelaajilla mahdollisuus saunoa Klamilan veneilijöiden saunalla, joka on turnaukseen osallistuvien käytettävissä klo 17:00 - 22:00.


YHTEISTYÖSSÄ

bottom of page