top of page

Satamasäbä 1.7.2023

Klamilan satamamassa säbäillään taas lauantaina 1.7.2023. Tänä kesänä turnausta isännöi Kotkan reipas. Tulit sitten pelaamaan, kannustamaan tai vain nauttimaan kisatunnelmasta, luvassa on hauskaa yhdessäoloa koko kesäpäivän täydeltä!


Tänä vuonna turnauksessa ei ole sarjoja, joten kokoa yli viiden hengen joukkue kaikenikäisten kavereiden, perheen, harrastus- tai työporukan kesken ja tulkaa pitämään hauskaa! Pelit pelataan 3 vs 3 pieniin maaleihin, ilman maalivahteja. Järjestäjä ei vakuuta pelaajia, pelaaminen omalla vastuulla.Ilmoittautumiset & tiedustelut Kotkan reippaalle numeroon: 040 0733924. Ilmoittautumisia otetaan vastaan juhannukseen asti ja joukkueet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu on 100 €/jengi, joka maksetaan Kotkan reippaalle. Pelaajilla mahdollisuus saunoa Klamilan veneilijöiden saunalla klo 18:00 - 21:00.


Tapahtumassa pelien ajan viihdyttää rytmivelho DJ Imad, joka on tanssittanut bilekansaa vuodesta 2011. Imad loihtii kuumimmat kesärytmit ja pitää huolen että kisatunnelma on katossa koko turnauksen ajan! Tapahtumassa myös oheisohjelmaa, kuten arpajaiset & kannatustuotteiden myyntiä.


Satamasäbän mestareita juhlistetaan Potkurin Afterpartyilla (K18), jonne on vapaa sisäänpääsy! Jatkoilla esiintymässä Suurtakin suurempi Suomen kiertue.


Tapahtuman järjestävät Aalloilla ry, Bistro & bar Potkuri ja Kotkan reipas.yhteistyössäbottom of page