top of page

AALLOILLA FESTIVAALIN NUORET JÄRJESTÄJÄT

AALLOILLA ON IKÄRAJATON FESTIVAALI. Meille järjestäjille on erityisen tärkeää, että toimintaan saadaan mukaan seudun nuoria ja toivomme, että tapahtuma tavoittaa myös nuoria kävijöitä.


Miten sitten tehdään tapahtuma, joka kiinnostaa myös nuoria? Niin, että nuoret pääsevät järjestämään sellaista itse. Aalloilla ry etsii nyt tapahtumatuotannosta kiinnostuneita ja tekemisen meiningillä varustettuja 15 - 18 -vuotiaita mukaan festareiden nuorten järjestäjien tiimiin. Onko musahommat tai ympäristöasiat lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako sometuotanto, video- tai valokuvaus? Oletko taitava kynäilijä? Löytyykö sinulta visuaalista silmää, jota hyödyntää tapahtuma-alueen somistamisessa? Tapahtuman järjestäminen on ihan ykköskeino kokeilla erilaisia tehtäviä ja saada arvokasta kokemusta. Vapaaehtoistoiminta voi poikia tulevaisuudessa ihan älyttömän siistejä juttuja! Kaikki aktiivisesti osallistuvat tiimiläiset saavat projektista todistuksen, joka on hyvä lisä CV:ssä, sekä tapahtumapassin, joka oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn Aalloilla Festareille.

Nuorten järjestäjien tiimi pääsee vaikuttamaan siihen, millaista sisältöä Aalloilla Festivaali kävijöilleen tarjoaa. Tapahtuman teemana on Itämeri. Sen puitteissa haluamme olla mahdollistamassa nuorten omien ideoiden toteuttamista. Tiimissä pääset näkemään, mitä festarin kulisseissa tapahtuu ja osallistumaan järjestelytehtäviin aina suunnitteluvaiheesta varsinaiseen tapahtumapäivään saakka. Toivomme, että osallistuminen antaa rohkeutta myös omien projektien toteuttamiseen tulevaisuudessa!

Hae mukaan 28.4. mennessä, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: aalloillafestivals@gmail.com. Esittele itsesi ja kerro, miksi haluaisit mukaan nuorten järjestäjien tiimiin. Lisätietoja projektista antaa Mikko Torri p. 045 2034313 - kysy rohkeasti mitä vaan, vaikka WhatsAppilla!

Aloitamme miitit toukokuun alussa ja tapaamisia pidetään kerran-kaksi kuukaudessa ja useammin lähempänä tapahtumaa. Osallistumisesta ei tarvitse ottaa paineita - tulet mukaan omien kesätöiden ja harrastusten sen salliessa. Jos haet mukaan, toivomme kuitenkin, että olet aidosti kiinnostunut ja valmis sitoutumaan projektiin!


YHTEISTYÖSSÄ


bottom of page