aalloilla festivaali <3 itämeri

Aalloilla on merellinen festivaali, joka kutsuu kävijänsä Kymenlaakson tunnelmallisimpaan tapahtumapaikkaan Klamilan satamaan Virolahdelle. Tapahtuman ainutlaatuisen fiiliksen tekee sen miljöö; meri ja sitä ympäröivä luonto. Festivaalin teemana on Itämeri, joka näkyy kaikessa tapahtuman sisällössä. Klamilan sataman aallonmurtajan päässä, arvoisellaan paikalla seisoo National Geographicin keltaiset kehykset. Kun katsoo kehyksistä avautuvaa maisemaa, on heti päivän selvää, miksi ne on siihen sijoitettu. Kehysten läpi voi ihastella Itäistä Suomenlahtea - maisemaa, josta tapahtuman ilmekin on saanut inspiraationsa. Valtavan kehyksen läpi näkyy se, kuinka meidän meri voi. Pidetään yhdessä huolta siitä, että saamme nauttia tästä maisemasta jatkossakin.

Aalloilla festivaali Klamilan satama

Meille on etuoikeus olla järjestämässä tapahtumaa Itämeren äärellä. Se antaa meille paljon ja nyt me haluamme antaa takaisin. Aalloilla Festivaalin tapahtumakumppanina toimii John Nurmisen säätiö, jonka missiona on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.


Itämeri on meidän ainoa meremme - meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Itämerta ei kuitenkaan voi pelastaa yksin. Kuten aaltojen tekeminen katsomoissa, se vaatii yhteistyötä - nyt katsomomme on Itämeren ranta. Kutsumme sinut mukaan Itämeren suojelutyöhön John Nurmisen Säätiön Suureen Aaltoon! Mitä enemmän meitä on, sitä suurempi Aalto saadaan aikaan. John Nurmisen säätiö


Vaikka olemme pieni toimija on tavoitteenamme saada aikaan suuri Aalto! Tukemalla tapahtumaa yhteistyökumppanina tai ihan vaan ostamalla lipun tapahtumaan, olet meidän kanssa tekemässä hyvää sekä paikkakunnalle että Itämerelle. Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan säätiölle Itämeren suojeluun.


SUURIA VALINTOJA, PIENIÄ TEKOJA Itämeren ympärille rakentuvan tapahtuman järjestäjinä meille on tärkeää, ettei Aalloilla Festivaali kuormita ympäristöä. Tulemme panostamaan kierrättämiseen ja kestäviin materiaali- ja raaka-ainehankintoihin. Tapahtuma-alueen somistuksissa pyrimme käyttämään kierrätettyjä sekä luonnollisia materiaaleja. Festaherikerkut syntyvät läheltä tulevista raaka-aineista ja ne tarjoillaan biohajoavista kertakäyttöastioista. Pidetäänhän myös yhdessä huoli siitä, ettei tapahtuman aikana roskia joudu mereen tai muualle luontoon.