top of page

Aalloilla olli halonen

Esa Pulliainen W/ Mr Breathless keikka on valitettavasti peruuntunut järjestäjistä riippumattomista syistä.

Uutena kiinnityksenä Aalloilla esiintyjäkaartissa on laulaja-lauluntekijä Olli Halonen. Kuopiosta kotoisin oleva Olli Halonen nousi triplaplatinaa ylittäneellä singlellään Pohjola sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että virallisen radiolistan kärkeen.

Myös muut Olli Halosen kappaleet ovat menestyneet hyvin, kuten tänä vuonna julkaistu Kylä keskellä ei mitään. – Pienillä paikkakunnilla parasta on yhteisöllisyys. Ihmiset tuntevat toisensa, eikä ole kiire koko ajan jonnekin. Suurimmalla osalla suomalaisista on ainakin mökki tällaisessa paikassa, joten meillä jokaisella on se oma pieni pala rauhaa: se oma kylä keskellä ei mitään, Olli kuvailee kappaletta. Viime vuonna julkaistu Suomen kesä -kappale on striimannut platinaa yli 4 miljoonalla striimillä ja se nousi julkaisunsa jälkeen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi.

Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa ja hän on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä.


Hanki liput osoitteesta: https://www.netticket.fi/aalloilla-festivaali-2023

Yhteydenotot: aalloillafestivals@gmail.com

bottom of page