top of page

aalloilla festivaalin artistit esittelyssä

joku paikallinen bändi


Aalloilla Festivaalit päräytetään perinteikkäästi käyntiin niin, että lauteille astelee "joku paikallinen bändi". Tänä kesänä festarit aloittaa niin mukaansatempaava ja energinen show, ettei edes pahimmilla rokkipoliiseilla ole mahdollisuutta jäädä istumaan pöytiin!


Joku Paikallinen Bändi on Kemistä lähtöisin ja kenties Suomen tunnetuin bilebändi, joka soittaa kaikille tuttuja suomipop- ja rock-klassikoita 120 keikan vuositahdilla ympäri Suomea.


JPB keikkaili alkutaipaleellaan pääsääntöisesti Pohjois-Suomen alueella, kunnes se vakiinnutti paikkansa kysytyimpien bilebändien joukossa, aloitettuaan keikkailun valtakunnallisesti vuodesta 05 lähtien. Yhtyeen nimi on herättänyt huomiota ja aiheuttanut sekaannusta. Nimi syntyi bändin perustajan ja alkuperäisen solistin Heikki "Heme" Vieresjoen toimiessa ovimiehenä kemiläisissä ravintoloissa. Ihmisten kysyessä illan esiintyjän nimeä vastaus oli aina sama: ”En muista. Se on joku paikallinen bändi.” Oulussa toimiva Joku Paikallinen Pubi on nimetty yhtyeen mukaan.


ESA PULLIAINEN & MR BREATHLESS


Luvassa Agents-meininkiä, rautalankaklassikoita ja veret seisauttavaa, perinteistä rock 'n' rollia, kun lavalle astelevat Esa Pulliainen & Mr Breathless yhtyeineen.


Legendaarisen Agents -yhtyeen keulakuva, musiikillinen johtaja ja soolokitaristi Esa Pulliainen sekä rock and roll -laulaja ja pianisti Mr. Breathless ovat tehneet yhteistyötä jo yli 25 vuotta ja nyt he kiertävät jälleen yhdessä. Esa Pulliainen W / Mr Breathless kokoonpanossa soittavat myös Kai Pulliainen (basso) ja Ossi Nykänen (rummut). Kai Pulliainen on Agentsin basisti ja soittanut tämän lisäksi mm. Rauli "Badding" Somerjoen albumeilla Ikkunaprinsessa, Tähdet, tähdet ja Laivat.


Yhtye julkaisee uuden Happy Rokkenroll Vol 2 EP:n kesäkuun toisena päivänä. Luvassa on takuulla hyvää menoa!

rEINO NORDIN


Aalloilla Festivaalin pääesiintyjänä nähdään kaikkien tuntema, lähes 15-vuotisen musiikkiuran tehnyt ja valkokankaaltakin tuttu Reino Nordin. Emma-palkitun Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden

kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin.

Reinon tunnetuimpia biisejä ovat Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Momentumii, Kyynelten virta, Cara mia ja Vetsenterällä. Nordin oli myös

mukana Vain elämää -sarjan 11. tuotantokaudella.


dj imad


Dj Imad loihtii Aalloilla Festareille keinuvat kesärytmit ja kuumaa rantajuhlatunnelmaa. Jo vuodesta 2011 klubeja kieränyt rytmivelho Imad pitää huolta siitä, että Aalloilla tanssitaan keikkojen lomassakin.


Liput myynnissä nyt!

Aalloilla Festivaalin ennakkoliput myynnissä nyt, osoitteessa:


Liput ennakkoon 35,00 € Porteilta 40,00 €

Netticketin maksutapoina luottokortti, pankkien Online-verkkomaksut, ePassi, Edenred, Smartum, Mobilepay ja Jousto lasku 30 päivän maksuajalla.


Nähdään Aalloilla!

bottom of page