top of page

Aalloilla tapahtuma info

Aalloilla Festivaalin 12.08.2023 kaikki aikataulut ja ohjeet löydät täältä!


liput

Aalloilla Festivaalin liput ennakkoliput 35,00 € Porteilta 40,00 € Ennakkoliput myynnissä to 10.08.2023 saakka Bistro & bar Potkurissa sekä Netticket.fi -lippupalvelussa.


ennakkoliput netticket.fi -lippupalvelusta

Maksaminen: Voit maksaa liput pankki-/luottokortilla, tilisiirrolla, Mobilepaylla, Jousto-laskulla tai seuraavilla kulttuurieduilla: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Huom! Nämä maksutavat käytössä vain Netticket.fi -lippupalvelussa, ei ravintolassa tai tapahtuman porteilla. Toimitustapa: valitse e-lippu (sähköpostiin tai puhelimeen) tai postilippu. Huom! Lataa lippu puhelimeesi, ota lipusta screenshot tai tulosta lippu mukaan tapahtumaan. Näin voimme tarkastaa lipun, vaikka verkkoyhteys ei ajoittain toimisi.


lipun vaihtaminen rannekkeeksi

Lippu vaihdetaan rannekkeeksi tapahtuman porteilla lipun yksilöllinen QR-koodi skannaamalla. Jos olet ostanut lipun ennakkoon, on sinun mahdollista käydä vaihtamassa lippu rannekkeeksi Potkurissa tapahtumapäivänä 12.8. ennen klo 18:00.

Rannekkeen kanssa saat kulkea vapaasti tapahtuma-alueelta pois ja takaisin, eikä sinun tarvitse jonottaa tapahtuman porteilla. Mikäli saavut tapahtumaan veneellä, suosittelemme lipun vaihtoa rannekkeeksi etukäteen, sillä vierasvenepaikoille ei ole omaa lipunmyyntiporttia.


aikataulu

Lipunmyynti porteilla aukeaa klo 18:00. Tästä eteenpäin alueella ei saa oleskella ilman ranneketta. Bistro & bar Potkurin keittiö on avoinna tapahtumapäivänä klo 12:00-17:00. Huom! Ravintolan kaikki tilat K18 klo 18:00 lähtien. Oheistoiminnot sekä ruoka- ja juomamyyntipisteet alueella ovat avoinna klo 18:00 alkaen.

Esiintyjät

18:00 alkaen DJ IMAD 19:30 JOKU PAIKALLINEN BÄNDI 22:00 OLLI HALONEN 00:00 REINO NORDIN


DJ Imad viihdyttää alueella keikkataukojen ajan. Tapahtuma päättyy 01:00.


oheisohJelma

Oheistoiminnot alueella avoinna heti tapahtuman alusta klo 18:00 alkaen.


SEPPELE WORKSHOP

Aalloilla Festivaalin kukkaseppele workshopissa voit käydä solmimassa oman näköisen festariseppeleen tai ostaa upean valmiin seppeleen. Seppele workshopin vetää 4H-yritys Luontopalvelu Kuusenkerkkä. Ostamalla seppeleen tuet nuoria paikallisia yrittäjän alkuja! Seppele itse sitoen 10,00 € valmis seppele 15,00 € Pisteellä käteismaksu / Mobilepay.


glitterpiste

Glitterpisteellä voit hakea glitter-somisteet kasvoihin, hiuksiin tai partaan hintaan 5,00 €. Pisteellä käytössä biohajoava Eco-glitter, joka on turvallista keholle sekä luonnolle. Pisteellä käteismaksu / mobilepay.


walk-in tatuoinnit

Walk-in tatuointeja Aalloilla Festivaaleilla tekee InkA'tattoo Haminasta. Tatuoinnit valmiista kuvista 50-100 €. Voit ottaa tatuoinnin myös omasta mallista, mikäli lähetät kuvan tatuoijalle vuorokautta aiemmin. Whatsapp: 0451220987 https://www.inkatattoo.fi/


Huom! verkkoyhteydet ovat satamassa arvaamattomat. Maksun sujuvuuden varmistat varaamalla käteistä mukaan.


MEGABILJARDI

Aalloilla festareilla vapaasti käytettävissä 8 metrinen megabiljardiareena, jossa biljardia pelataan jaloilla ja biljardipalloina toimivat jalkapallot. Megabilistä voi pelata normaalin 8-pallon säännöillä kaksinpelinä tai joukkuepelinä.

jätteet & lajittelu

anniskelualueella

Tapahtuman juomatuotteet myydään pääasiassa tölkeistä. Emme kaada tölkkijuomia tuoppeihin, sillä haluamme välttää tarpeettoman roskan syntymistä. Jokainen tölkkijuoma sisältää 1€ pantin. Palauttamalla tölkin tiskille, saat pantin takaisin tai vähennettynä seuraavan tilauksen hinnasta. Max 2 kpl palautuksia kerralla / hlö.

lajittelE

Tapahtuma-alue on varusteltu useilla roska-astioilla, jotka on merkitty kyltein. Laitathan roskan sille kuuluvalle paikalle. Pidetään yhdessä huolta, ettei roskia joudu luontoon.


tupakointi

Tupakointi on sallittu vain sille merkityllä tupakointipaikalla. Laajennetulla anniskelualueella tai muualla tapahtuma-alueella ei saa tupakoida. Huolehdithan tumpit tupakkapaikalla niille kuuluviin tuhka-astioihin.

veneellä festareille

Varaa etukäteen Klamilan veneilijät ry:n vierasvenepaikat yöpymiseen: Harri Kuokka: harrikuokka2@gmail.com +358400179645 Lisätietoja: www.klamilanvenesatama.fi


matkailuautolla festareille

Klamilan satamassa on sähköin varusteltuja caravan-paikkoja. Varaa paikka etukäteen matkaparkki.com -sovelluksen kautta. Lataa ilmainen sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Voit sekä varata että maksaa palvelun sovelluksen kautta.


bottom of page