LIITY AALLOILLa RY:N
JÄSENEKSI

mitä siitä saa?

Pääyhteistyökumppanimme Bistro & bar Potkuri tarjoaa yhdistyksen jäsenetuna: 

- 20 % 
pääsymaksullisista lauantai-liveistä. 
- 50 % SUP-lautojen, kajakkien ja pyörien vuokrahinnasta

Potkuri ohjaa vuokratulot Aalloilla festivaalin järjestämiseen, joten käytäthän etuasi!
- 20 % Potkurin oheistuotteista (mm. T-paidat, hupparit, capit)

Aalloilla ry:n jäseneksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen ja maksamalla 20 euron jäsenmaksun. Alle 18-vuotiaat voivat liittyä yhdistyksen jäseneksi maksutta! Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. 

mihin se velvoittaa?

Ei yhtään mihinkään. 

Jäsenenä et ole velvoitettu osallistumaan kokouksiin, talkootöihin tai vapaaehtoistoimintaan. Muutenkaan ei tarvitse ottaa paineita mistään, on ihan ok käyttää jäsenyyttä vain etujen tavoitteluun hyvillä mielin, sillä näin tuet meidän yhdistyksen toimintaa. 

Tule mukaan toimintaan! 

Yhdistytoiminta Aalloilla ry:ssä ei ole ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista,
vaan hauskaa, hyödyllistä tekemistä yhteisen hyvän eteen rennossa porukassa. 
Jokainen voi tarjota osaamistaan just siinä mikä itseä kiinnostaa!

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan siihen, mitä Klamilan satamassa tapahtuu. Voit olla mukana vain haluamassasi tapahtumassa, tai aina kun tapahtuu. 

nuorisojäsenyys

Nuorisojäsenet (alle 18v) voivat liittyä yhdistykseen maksutta. Huomioithan, että tarvitset huoltajan luvan jäseneksi liittymiseen ja sinun täytyy olla vähintään 13-vuotias.
Nuorisojäseneksi ei voi liittyä verkkosivuston liittymislomakkeen kautta, joten laitathan meille sähköpostia yhdessä huoltajasi kanssa, osoitteeseen: aalloillafestivals@gmail.com 

Yhdistyksessä sinulla on mahdollisuus oppia uusia taitoja, kokeilla erilaisia juttuja ja saada arvokasta kokemusta, josta on varmasti apua jatkopolulla. Tapahtumissa työskentely on loistava kanava erilaisten työtehtävien kokeilemiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.


Halutessasi kirjoitamme sinulle aina todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta! 

Jos et ole vielä varma jäsenyydestäsi, mutta haluaisit tulla tutustumaan toimintaan, laita koodia niin sovitaan sulle tutustumiskäynti kokoukseen tai talkoopäivään. Tule yksin tai kaverin kanssa, aina on tilaa hyville tyypeille ideoimaan uutta! 

kannatusjäsenyys yrityksille & yhTEISÖILLE

Yritysten/yhteisöjen kannattajajäsenmaksu on 250 €. Liittyminen ei velvoita vuosittaisiin maksuihin, vaan kannattajajäsenenä voi toimia vain yhden vuoden kerrallaan. Kannattajajäsenenä saat nimesi/logosi verkkosivujemme etusivulle.

LIITY JÄSENEKSI

Maksa jäsenmaksu ja täytä liittymislomake, tai lähetä tietosi sähköpostitse Aalloilla ry:n jäsenrekisteriä varten osoitteeseen: aalloillafestivals@gmail.com

jäsenmaksu

  • Saaja: Aalloilla ry

  • Tilinumero: FI17 5172 0220 2952 74

  • BIC: OKOYFIHH

  • Summa: 20,00 € / 250,00 € 

  • Viesti: Aalloilla ry jäsenmaksu / Aalloilla ry kannatusjäsenyys

Tervetuloa Aalloilla-tiimiin!