top of page

LIITY AALLOILLa RY:N
JÄSENEKSI

Maksa vuotuinen jäsenmaksu ja täytä liittymislomake, tai lähetä tietosi sähköpostitse Aalloilla ry:n jäsenrekisteriä varten osoitteeseen: aalloillafestivals@gmail.com. Jos liityt sähköpostitse, lähetämme sinulle erillisen laskun jäsenyydestä. 

jäsenmaksu

  • Saaja: Aalloilla ry

  • Tilinumero: FI17 5172 0220 2952 74

  • BIC: OKOYFIHH

  • Summa: jäsenet 20 €  kannatusjäsenet 250 €

  • Viesti: Aalloilla ry jäsenmaksu / Aalloilla ry kannatusjäsenyys

Tervetuloa Aalloilla-tiimiin!

kannatusjäsenyys yrityksille & yhTEISÖILLE

Yritysten/yhteisöjen kannattajajäsenmaksu on 250 €. Liittyminen ei velvoita vuosittaisiin maksuihin, vaan kannattajajäsenenä voi toimia vain yhden vuoden kerrallaan. Kannattajajäsenenä saat nimesi/logosi verkkosivujemme etusivulle.

nuorisojäsenyys

Nuorisojäsenet (alle 18v) voivat liittyä yhdistykseen maksutta. Huomioithan, että tarvitset huoltajan luvan jäseneksi liittymiseen ja sinun täytyy olla vähintään 13-vuotias.

Yhdistyksessä sinulla on mahdollisuus oppia uusia taitoja, kokeilla erilaisia juttuja ja saada arvokasta kokemusta, josta on varmasti apua jatkopolulla. Tapahtumissa työskentely on loistava kanava erilaisten työtehtävien kokeilemiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Halutessasi kirjoitamme sinulle aina todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta! 

Jos et ole vielä varma jäsenyydestäsi, mutta haluaisit tulla tutustumaan toimintaan, laita koodia niin sovitaan sulle tutustumiskäynti kokoukseen tai toimintapäivään. Tule yksin tai kaverin kanssa, aina on tilaa hyville tyypeille ideoimaan uutta! 

jäsenedut

Pääyhteistyökumppanimme Bistro & bar Potkuri tarjoaa yhdistyksen jäsenetuna: 

- 20 % 
pääsymaksullisista lauantai-liveistä. 
- 50 % SUP-lautojen, kajakkien ja pyörien vuokrahinnasta

- 20 % Potkurin oheistuotteista (mm. T-paidat, hupparit, capit)

mihin jäsenyys velvoittaa?

Ei yhtään mihinkään. 

Jäsenenä et ole velvoitettu osallistumaan kokouksiin tai vapaaehtoistoimintaan. Muutenkaan ei tarvitse ottaa paineita mistään, liittymällä tuet meidän yhdistyksen toimintaa. 

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan siihen, mitä Klamilan satamassa tapahtuu. Tule mukaan tapahtumajärjestelyihin vain haluamassasi tapahtumassa, tai aina kun tapahtuu. Tarjoa osaamistasi just siinä, mikä itseä kiinnostaa ja tule mukaan puuhastelemaan rentoon porukkaan! 

bottom of page